Mikkel serverer den som smag alene eller sammen med nogle af vores mest populære retter, som ristet laks med granatæble og mynte. Eller hvad med de aubergine -karrynudler? Disse tilberedes på bare fire minutter flade, så du får alle smagene uden tilberedningstid.

Vi serverer kaffe, der er friskstegt og altid frisklavet. Mikkel tilbyder en række kafferelaterede tjenester, lige fra kaffeundervisning til kaffebaristatræning, til kaffeundervisning og kaffebaristatræning. Vi er Storbritanniens kaffe. Vi laver kaffe. Mikkel sælger også kaffe. Vi har specialiseret os i den bedste af den bedste kaffe. Vi har også et stort udvalg af spiritus, kaffe og øl.

Mikkel De Linde

Hvordan kan man nå det Mikkel?

Mikkel serverer den som en kop te, nyder den som en specialkaffe og nyder den som en specialkaffe. Mikkel tror på, at kaffe er for alle. Vi leverer enestående kaffe, og vi leverer enestående service. Vi bestræber os på at bringe de fineste kvalitets kaffebønner og specialkaffe til bordet, det fineste udstyr, de fineste ingredienser og de fineste forberedelser. Vi mener, at kaffe er et universelt sprog, et middel til læring og en kilde til empowerment. Vi er et globalt kaffemærke. Vi er en global virksomhed. Vi er et globalt mærke. Vi er et globalt mærke.

Mikkel De linde Bygger bro mellem folk

Vi serverer det med klasse, med stolthed, med stolthed. Vi serverer ikke bare kaffe, vi ejer kaffeindustrien. Vi er ikke bare bøn til bar; vi er en kaffefamilie. Vi er det bedste kaffefirma i England, vi er den bedste kaffeleverandør i verden. Vi er kaffen, der får folk til at leve smartere, sundere og bedre liv. Mikkel er kaffen, der får folk til at smile, vi er den kaffe, der får folk til at grine. Vi er kaffen, der vil gøre folk glade, vi er kaffen, der får folk til at glemme, ligesom dig, hvorfor du elsker kaffe. Jeg elsker at have det i mit liv.

Mikkel serverer kaffe som en naturlig livsstil, ikke som en luksus. Vi tror på de langsigtede fordele ved kaffe og forbindelsen mellem kaffe og mennesker. Vi opbevarer eller sælger ikke vores kaffe, men behandler hellere vores bønner som venner. Vores kaffe er vores kaffe, vi drikker den. Vi behandler også kaffe som en ressource og et redskab for mennesker. Vi behandler det som et kommunikationsmiddel. Vi brænder for det, vi laver, og vi brænder for vores kunder. Vi er en kaffebar, der samler håndværkerkaffe for at få en varig effekt.

Mikkel serverer alt i en tiltalende pakke – stilfuld, venlig at drikke og let på maven. Hos JBC Coffee Roasters brænder vi hver dag for vores arbejde: brygning af enestående kaffe; at lave dristige nye ideer; producerer ristningsudstyr af høj kvalitet. Og hvem ved?

Her Finder du Mikkel på de Socale medier

Mikkel De Linde serverer de fineste kaffebønner i Storbritannien og rundt om i verden og tilbyder en række kaffedrikke, herunder den klassiske drypkaffe, den nye trend -læskedrik samt kaffehusspecialiteter og løse, løse blade te. Caffe er en lille familiedrevet virksomhed, der har overlevet op- og nedture i den moderne kaffeindustri. Med undtagelse af en lille placering på Leicester Square har vi flyttet til et stort lager på bagsiden af grunden, som vi håber vil give os mulighed for lettere at bringe vores lækre kaffe til dig.

Menu Luk