Olietank


Olietank

Olietank | Indendørs olietank | Udendørs olietank | Jordtank | Dieselolietank

Skift af olietank

Står du og overvejer at erstatte din nuværende olietank til fyringsolie med en ny eller er din gamle olietank gået i stykke så kan du med økonomisk fordel vælge at købe en ny. Da den normale levetid for en olietank er mellem 15-40 år, vil en nyerhvervelse af en olietank være noget nær en engangsinvestering. Priserne på olietanke er faldet drastisk, hvilket betyder at du nu hverken behøves at gå fra hus og hjem eller optage de store lån i banken.

Hvilken olietank skal jeg vælge?

Når du med olietank opvarmer dit hus, skal du ved anskaffelse af en ny olietank være sikker på olietankens mål, så den passer til din grund. Desuden skal du være sikker på om olietanken skal placeres udendørs eller indendørs, da olietankene varierer alt efter hvor de er placeret.

Køb din olietank hos Saninetto – Billigt!

Hvorfor købe en olietank andetsteds når du hos Saninetto kan få den selv samme olietank, bare billigere. På de fleste af vores produkter, hvad enten det er en olietank eller et toilet, kører vi med nogle af markedets bedste priser, hvor du kan spare op til flere tusinde kroner. Samtidig med at du kan købe din nye olietank hos os med stor besparelse, har du desuden mulighed for at få olietanken leveret lige til døren for kun 99 kr.

Bredt udvalg i olietanke

Vi sælger en lang række olietanke til forskellige formål. Herunder indendørs olietank, udendørs olietank, jordtanke og dieselolietanke.

Fælles for alle vore olietanke er supergod kvalitet og en pris du får svært ved at finde lavere andre steder. Med vor lave fragt, bliver din investering i olietank en overkommelig opgave.