Toni


Find alle TONI armaturer billigt her på SaniNetto.dk

Blandt mange flotte og eksklusive producenter indenfor badeværelsestilbehør og armatur, så står Toni som en af de absolut bedste. De leverer ikke kun produkter i det velkendte, stilrene, danske design, men også enheder med udprægede eksklusive træk, som gør dem til en del af en smuk, tidsløs og luksuriøs indretning. Toni ses ofte, hvor man stiller krav til en høj funktionalitet og hvor luksus er en selvfølge. Det er blandt andet hos store firmaer og i eksklusive boliger og hoteller. Men også mange privatpersoner sætter pris på en smuk og æstetisk løsning.

Hos SaniNetto.dk har vi opdelt Toni produkterne, så det er nemmest muligt for dig at finde rundt blandt det store udvalg og finde det du skal bruge. Stort set alle Tonis produkter er delt op i designserier, hvilket fremgår af deres produktnavne, så du nemt kan finde de træk som tiltaler dig og derved genkende den serie du leder efter. Alle produkter er også grundigt beskrevet med alt fra små designfinesser til materialer og praktiske størrelser til monteringen. De man kategorier gør det nemt for dig at vælge et enkelt produkt, såvel som hurtigt at finde en hel produktserie til dit badeværelse. Det er også muligt at finde reservedele som luftblandere og pakninger til det Toni-produkt du allerede har.

Blandt de mange kategorier finder du både badeværelses- og brusetilbehør, armaturer til både hånd- og køkkenvask samt brusesæt, tude og ventiler og en helt menu i sig selv om den smukke og populære Christiansborgserie, som er designet til det oprindelige Christiansborg. Med Toni får du muligheden for at kæle for hver enkelt detalje i badeværelset fra bruseventilerne til tandbørsteholderen og sæbeskålen. Alt er gennemtænkt, tidsløst og i høj kvalitet.

Toni blev stiftet i 1918 og har altid været en fuldt ud dansk virksomhed. De har altid beskæftiget sig med at producere armaturer i særdeles høj kvalitet og med smukke detaljer, for der er to sider af at vælge armatur. Den skal ikke blot være funktionel og holdbar, fordi den bruges mange gange om dagen. Du skal også kunne holder ud at se på den lige så ofte og som en del af indretningen i rummet, om det så betyder at den skal falde i baggrunden eller være en dekoration i sig selv. Siden stiftelsen har Toni været kendt for et udsøgt materialevalg, som både opfylder de æstetiske krav, såvel som en enestående slidstyrke for alle deres produkter. Firmaet udvikler sig konstant for at følge med tidens krav og blive ved med at være en af de foretrukne blandt mange vigtige arkitekter og køkkenproducenter. Toni har ligeledes leveret til både Christiansborg og andre slotte og herregårde, hvor både æstetiske og det funktionelle er meget vigtigt.

Hos SaniNetto.dk går vi meget op i, at du bliver tilfreds med dit køb og finder produkter, som lever op til præcis de krav du stiller og de værdier, du lægger vægt på ved et badeværelse. Netop derfor har vi selvfølgelig også uddybende rådgivning både før, under og efter købet af dine Toni produkter, så du får den bedste oplevelse.

Toni

1 - 2 af 2 Produkter
Pr. side

Zoom
Toni Christiansborg Vægbatteri med 3/4” afgang opad matk...
 
Leveringstid:
VVS-nr.: 23431999
Producent: Toni
 
Vejl.pris: 3.875,00 DKK
Du sparer: 225,00 DKK
Pris: 3.650,00 DKK

Zoom
Toni Hvid farvemarkering
 
Leveringstid: 5-10 dage
VVS-nr.: S6200311H
Producent: Toni
 
   
   
Pris: 10,00 DKK
1 - 2 af 2 Produkter
Pr. side