Damixa


Damixa – Dansk design i køkken og badeværelse

Damixa er uden tvivl Danmarks førende producent af vandhaner og blandingsbatterier. I årtier har virksomheden produceret flotte og stilrene vandhaner til både køkken og bad, og i årene, der er gået, har Damixa bevist, at de formår at forny sig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Damixa har lige fra begyndelse valgt at satse på høj kvalitet kombineret med nytænkning. I 1966 lancerede Damixa den revolutionerende et-grebs vandhane. Dette blandingsbatteri var en nyskabelse og slog for alvor Damixas navn fast på det internationale marked. Siden har virksomheden løbende arbejdet på at skabe nye detaljer, der gør livet lettere for forbrugerne. Som eksempel kan nævnes Arc vandhanen, hvor tuden kan drejes 360 grader og den unikke x-change enhed, der gør det muligt at skifte armatur på bare få minutter. Ja, selv farveindikationen med rødt til varmt vand og blåt til koldt vand, er oprindeligt skabt af Damixa.

Innovation og dansk design

Damixa slår sig altså op på at være et innovativt firma, der hele tiden forsøger at skabe nye, smarte produkter, der gør hverdagens gøremål lettere og mere enkle for deres kunder. Men det er ikke kun funktionaliteten, der er i fokus hos Damixa. Flot design står nemlig også højt på virksomhedens prioriteringsliste.

Verden over er dansk design både kendt og anerkendt, og den bølge rider Damixa med på. Firmaet har et bredt udvalg af vandhaner, armaturer og brusere i mange forskellige udformninger, der passer ind i så godt som ethvert køkken eller badeværelse.

Fælles for de mange designs er dog den stilrene linie, som Damixa er kendt for både i og udenfor Danmark, og som især har gjort Damixa til et populært valg på det europæiske marked. Med jævne mellemrum er Damixa klar med en ny design-serie, men selvom de gamle serier udgår, kan man fortsat købe reservedele til produkterne. Udfordringen for Damixa er selvfølgelig at finde på nye, flotte designs, der falder i forbrugernes smag. Og derfor har Damixa valgt at inddrage forbrugerne i udviklingen af produkterne, så man er sikker på, at forbrugernes ønsker og behov er i centrum fra start til slut.

Damixa er kendt for kvalitet

Flot design og smarte funktioner gør meget, men i sidste ende er det kvaliteten på produkterne, der gør den store forskel. Og Damixa er kendt som et mærke, der er garant for god kvalitet, der både holder og ser flot ud år efter år.

Og anerkendelsen af kvaliteten er ikke noget, Damixa er kommet sovende til. Virksomheden har produceret vandhaner og blandingsbatterier i mere end 80 år, og lige fra starten har man haft fokus på at lave produkter, der holder længe. Samtidig har Damixa valgt at sælge reservedele til såvel nye som gamle produkter, så man har mulighed for at reparere selv ældre vandhaner, hvis man ønsker det.

Kontakt

Damixa ApS
Østbirkvej 2
5240 Odense NØ

Tel.: 63 10 22 10
Fax.: 63 10 22 09