Baxi


Find alt om Baxi her på SaniNetto.dkBaxi producerer førsteklasses topprodukter

Baxi A/S er en af de vigtigste partnere i alle former for vandvarmere og varmtvandsbeholdere i Danmark, fordi Baxi Pillefyr og alle Baxi Kedler simpelthen er de bedste på markedet. Baxi producerer alt hvad du behøver til Fjern- og Centralvarme. Om du ønsker en total fjernvarmeløsning hvor varmen bare kommer til dig, skal du vælge Baxi. Hvis du vælger en løsning med blandet Fjern- og Central varme skal du vælge Baxi. Dette kunne dreje sig om en blanding af et solvarme anlæg og en fjernvarmeløsning. Solvarmen kan fint klare dit varmebehov om sommeren men om vinteren kan din fjernvarme så tage over og sikre dig mod frosten. Baxi kan også sagtens levere en komplet centralvarme løsning eller en blanding af en centralvarme og f.eks. solvarme løsning. Med en Baxi gaskedel løsning kan du udnytte den dejlige naturgas og få varme året rundt. En Baxi el kedel kan give dig et ligeså godt resultat som alle de andre løsninger. Det er op til dig hvilken Baxi løsning du ønsker dig.

Skulle uheldet være ude, fører SaniNetto.dk også alle Baxi Reservedele og alt andet i VVS.

Baxi A/S har 80 års erfaring inden for udvikling, produktion og salg af centralvarmekedler. Disse har sikret Baxi en position, der placerer dem som Skandinaviens største og førende producent af centralvarmekedler til private boligers opvarmning og forsyning med varmt vand.

  • Kedler til gas (gaskedler, gasfyr), olie og fastbrændsel,

  • Stoker eller pillefyr eller stokerfyr

  • Units til fjernvarme samt

  • Varmtvandsbeholdere

  • Solfangere (solvarmeanlæg)

Baxi's historie
Siden firmaet HS-TARM blev stiftet i 1927 af Hans Sørensen er tiderne skiftet - mere end én gang. Med et skarpt øje for dette og en høj grad af omstillingsevne har firmaet produceret kedler, centralvarmekomfurer, gasgeneratorer, olietanke og meget andet for at følge med tidens luner. I 1993 solgte sønnen Poul Martin Sørensen firmaet til engelske Baxi Group, et nødvendigt træk for at bevare firmaet på lang sigt. I 2009 fusionerede Baxi Group med DeDietrich Remeha, og den nye koncern fik navnet BDR Thermea. Koncernen har en stærk tilstedeværelse i mange europæiske lande, hvilket gør BDR Thermea markedsledende både internationalt og lokalt.

På tværs af koncernens forskellige selskaber deles innovation og erfaring for at imødegå nye udfordringer inden for CO2-reduktion og optimeret effektivitet for brugeren. Med Baxi får du derfor et varmesystem, der sikrer dig velvære i en behagelig atmosfære med omtanke for både miljø og økonomi.

I september 2010 blev Baxi solgt til Hans Martin Sørensen og kom således igen på danske hænder.

Ved at kombinere geografiske styrker, samt den innovation der gennem de seneste år, er der store muligheder for yderligere vækst i fremtiden. Fokus for er på fremtidens varmeløsninger, som kombinerer CO2-reduktion og optimering af effektivitet for brugerne og dermed skabe en renere fremtid for vores kommende generationer.

Baxi og vedvarende energi. Når det kommer til miljø er boligopvarmning en ikke uvæsentlig faktor, og Baxi fører derfor en række produkter, som ved at udnytte kilder til vedvarende energi hjælper til med den fælles opgave det er, at forbedre miljøet.

Baxi har et klart fokus på at forbedre miljøet gennem energisparende produkter. For eksempel er et pillefyr, også kaldet stoker eller stokerfyr en både højtydende og miljøvenlig løsning. Ligeledes er Baxi meget bevidst om behovet for at imødegå klimaforandringer og den globale opvarmning, og derfor har virksomheden i en årrække arbejdet på at udvikle miljøvenlige varmt­vandssystemer baseret på solvarme til boliger. Resultatet heraf er et solidt produktprogram af solfangere. Kort sagt er Baxi med i front når det gælder om at skabe en bæredygtig fremtid for de kommende generationer.

Baxi produktkatalog
Bestil dine nye Baxi produkter her hos Saninetto.dk.

Klik på den ønskede varegruppe herunder:


Kontakt

Baxi A/S

Smedevej
6880 Tarm

Tel.: 97 37 15 11
Fax.: 97 37 24 34
baxi@baxi.dk

Baxi

1 - 4 af 4 Produkter
Pr. side

Zoom
Baxi aftræksrør 500mm
 
Leveringstid: 2-5 dage
VVS-nr.: 340431973
Producent: Baxi
 
Vejl.pris: 527,50 DKK
Du sparer: 17,50 DKK
Pris: 510,00 DKK

Zoom
Baxi keramik indsats til brænderdelen for innova LC30
 
Leveringstid: 2-5 dage
VVS-nr.: 092532
Producent: Baxi
 
   
   
Pris: 1.170,00 DKK

Zoom
Baxi pakning for Innova l trækventilator
 
Leveringstid: 5-10 dage
VVS-nr.: 306860885
Producent: Baxi
 
Vejl.pris: 175,00 DKK
Du sparer: 10,00 DKK
Pris: 165,00 DKK

Zoom
Baxi tændbuesten til multiheat 2,5
 
Leveringstid: 1-2 dage
VVS-nr.: 306881969
Producent: ABA
 
Vejl.pris: 788,75 DKK
Du sparer: 38,75 DKK
Pris: 750,00 DKK
1 - 4 af 4 Produkter
Pr. side